سایت انجمن تخصصی تیراندازی تفنگدار

نسخه‌ی کامل: تجهیزات طبیعت گردی و شکار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
هر طبیعتگرد،کوهنورد و شکارچی نیازمند تجهیزات خاصی هست.
تو این تاپیک میخواهیم در مورد تجهیزات مورد نیاز،نوع و جنس اونها،کیفیت انواع تجهیزات موجود در بازار ،قیمت و . . . صحبت بکنیم.
دوستان میتونن در این رابطه نظرات خودشون رو تو این تاپیک مطرح کنن.
با اجازه اقا بهرام ...

مهمترین عامل در طبیعت گردی و گشت گذار که بصورت حرکتی میباشد مثل کوهنوردی که بیشتر تو حرکت طبیعت رو انسان رصد میکند حجم و وزن کوله پشتی هست که گاها باعث کلافگی فرد میشود ! مخصوصا در تایم حرکت بالای 2 ساعت .... که علاوه بر خستگی جسمی وزن کوله و بد بار بودن باعث تشدید خستگی میشود ...!

معمولا برای کوهپیمایی ساده و برای اطراق میان روز .... وزن کوله هر شخص غیر حرفه ای نباید بیشتر از 7 کیلو باشد با حجم اب !! برای افراد حرفه ای تا 10 کیلو گرم و وزن بیشتر از این برای یک روز حرکتی بار کشیدن بیهوده است .

اما برای اطراق بیش از یک روز و با محاسبه شب داستان کلا متفاوت است ...!
در کوهپیمایی یکروزه که در انتهای روز افراد باز گشت دارند هر شخص معمولا وسایل و لوازم خود را حمل میکند ... معمولا هر شخص یک بطری اب مقداری خوراکی شامل کالری و قند البسه البته با توجه به فصل و یک عصا و لوازم شخصی غیره ...

اما ... در کوهنوردی نیمه حرفه ای که اطراق شب را شامل میشود بحث مجزاست !!
معمولا علاوه بر وسایل شخصی که هر فرد همراه دارد وسایل و لوازم گروهی به نسبت وزن و حجم مثل اب / چادر / غذا / وسایل تدارکات / و غیره بنسبت وزن تقسیم میشود بین افراد گروه !!!
هر فرد غذای شخصی حمل نمیکند !! هر فرد بطور مجزا چادر حمل نمیکند !!! در اطراق شبانه گروه و همکاری افراد راحتی کمپین را فراهم میکند !! تقسیم وظایف ...

.........................................................

بنده هر از گاهی کوه پیمایی میروم و البته بیشتر بتنهایی !!!! نه بصورت تئوری علم این داستان رو میدونم نه تا بهال به اموزشگاه حرفه ای و گروهی ملحق شدم .. بطور کلی در طبیعت حرف اول و اخر در لحظه رو هر شخص خودش با توجه به داشته هاش میتونه بزنه و در تصمیم گیری ضریب خطا رو بیاره پایین ...

نشانه گذاری قبل از حرکت مهمترین فاکتور جهت یابی :
خوشبختانه جای جای ایران به هر سمت نگاه میکنید در بیشتر مناطق کوه پایه ای یا ارتفاعاتی و جود دارد برای نشانه گذاری و این مسئله طبیعی کاربد فراوانی دارد در جهت یابی !
قبل از حرکت همیشه یک ارتفاع یا یک نشانه ای را به عنوان محوریت قرار دهید سپس زاویه خورشید نسبت به ارتفاع و البته زاویه و فاصله شما با کوه و خورشید .
بعد از شروع حرکت به محض مشکل شما مختصات خود را با مبدا مقایسه میکنید و این نتیجه کار را دلچسب میکند چون راه پیمایی بیهوده و پرت وجود ندارد یا درصد اشتباه کم میشود ..

انشالله ادامه دارد .