۱۳۹۴/۱۱/۲۴، ۰۳:۴۱ ب.ظ
دوست عزیز،سامان خان.اولا به سایت خوش آمدی و امیدوارم فعالیت زیاد و مفیدی از شما شاهد باشیم.
به نکات خیلی خوبی اشاره کردی.کارد یا چاقوی شکاری فقط برای پاره کردن گوشت یا کندن پوست ساخته شده و نباید باهاش میوه پوست کند یا همونطور که شما فرمودین،در قوطی کنسرو رو با کارد شکار باز نمیکنند.
برای تیز کردن تیغه هم بهترین کار اینه که بسپاریم بدست اهل فن.اگه خودمون علاقه به تیز کردن تیغه چاقو و کارد داریم،روش درست اینه که تیغه رو با زاویه ۴۵ درجه و در جهت شیب برشگاه تیغه بسمت لبه و بصورت اریب به مصقل یا سنگ چاقو بکشیم.در حالیکه از نیرو و فشاری ملایم استفاده میکنیم و دفعات کشیده شدن دو طرف تیغه رو به صورت برابر انجام میدیم.
تیغه معمولا در برابر چربیهای گوشت تیزی خودش رو از دست میده و من استفاده از مصقل و سنگ رو بصورت متداول توصیه میکنم.چون این عمل نمیذاره تیغه تیزی فابریک و اولیه خودش رو از دست بده.
توجه:
- نقل مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد
به نکات خیلی خوبی اشاره کردی.کارد یا چاقوی شکاری فقط برای پاره کردن گوشت یا کندن پوست ساخته شده و نباید باهاش میوه پوست کند یا همونطور که شما فرمودین،در قوطی کنسرو رو با کارد شکار باز نمیکنند.
برای تیز کردن تیغه هم بهترین کار اینه که بسپاریم بدست اهل فن.اگه خودمون علاقه به تیز کردن تیغه چاقو و کارد داریم،روش درست اینه که تیغه رو با زاویه ۴۵ درجه و در جهت شیب برشگاه تیغه بسمت لبه و بصورت اریب به مصقل یا سنگ چاقو بکشیم.در حالیکه از نیرو و فشاری ملایم استفاده میکنیم و دفعات کشیده شدن دو طرف تیغه رو به صورت برابر انجام میدیم.
تیغه معمولا در برابر چربیهای گوشت تیزی خودش رو از دست میده و من استفاده از مصقل و سنگ رو بصورت متداول توصیه میکنم.چون این عمل نمیذاره تیغه تیزی فابریک و اولیه خودش رو از دست بده.
توجه:
- نقل مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد
با شکار آگاهانه به احیای دوباره کشورمان یاری برسانیم.